IJmuiden  -  (Forteiland)  -  Velsen-Noord
&
Velsen-Noord  -  (Forteiland)  -  IJmuiden

Nieuws over de Watertaxi IJmuiden

Hieronder vindt u nieuws en mededelingen over Watertaxi IJmuiden. Check deze pagina altijd op (tijdelijke) wijzigingen in het vaarschema voordat u reserveert.

21-09-2018

Wijziging zondag 23 september 2018

Op zondag 2 3september 2018 zullen er vanwege weersomstandiigheden geen taxivaarten zijn!

Vaarschema in 2018

Het vaarschema voor het komende seizoen is gelijk aan de voorgaande jaren. U vindt de geldige vertrek- en aankomsttijden die op 8 april ingaan op iedere pagina van deze website in het donkergrijze blok aan de rechterkant en op de pagina Vaarschema.

Watertaxi IJmuiden


Watertaxi IJmuiden is een veerdienst voor personen en fietsen tussen IJmuiden en Velsen-Noord. Elke eerste zondag van de maand is er een tussenstop op het Forteiland. Wij varen vier keer per dag, dagelijks van 8 april t/m 8 oktober. Aan boord is plaats voor 100 personen, of 50 personen en 50 fietsen. Ook rolstoelers zijn van harte welkom.

IJmuidense Rondvaart Maatschappij

Watertaxi IJmuiden is een service van de IJmuidense Rondvaart Maatschappij, voor al uw rondvaarten, excursies, bootfeesten en bijeenkomsten (incl. buffetten en catering). Vanaf onze zeewaardige rondvaartboot kunt u kennismaken met het bedrijvige havengebied en het Noordzeekanaal.