IJmuiden  -  (Forteiland)  -  Velsen-Noord
&
Velsen-Noord  -  (Forteiland)  -  IJmuiden

Nieuws over de Watertaxi IJmuiden

Hieronder vindt u nieuws en mededelingen over Watertaxi IJmuiden. Check deze pagina altijd op (tijdelijke) wijzigingen in het vaarschema voordat u reserveert.

17-04-2019

Op 18 april 2019 geen taxivaarten naar SHIP en Noordpier

Wegens een vol programma zijn er op donderdag 18 april 2019 geen taxivaarten naar SHIP en Noordpier. Onze excuses voor het ongemak!

14-01-2019

Tweede taxidienst

Naast de taxidienst tussen IJmuiden Sluisplein en Velsen, is er met ingang van januari 2019 ook een taxidienst tussen IJmuiden Sluisplein en IJmuiden Zeesluis. Zie ook de pagina Plattegrond.

14-01-2019

Vaarschema in 2019

Het vaarschema voor het komende seizoen is te vinden op de pagina Vaarschema.

Watertaxi IJmuiden


Watertaxi IJmuiden is een veerdienst voor personen en fietsen tussen IJmuiden en Velsen-Noord. Elke eerste zondag van de maand is er een tussenstop op het Forteiland. Wij varen vier keer per dag, dagelijks van april t/m september. Aan boord is plaats voor 100 personen, of 50 personen en 50 fietsen. Ook rolstoelers zijn van harte welkom.

IJmuidense Rondvaart Maatschappij

Watertaxi IJmuiden is een service van de IJmuidense Rondvaart Maatschappij, voor al uw rondvaarten, excursies, bootfeesten en bijeenkomsten (incl. buffetten en catering). Vanaf onze zeewaardige rondvaartboot kunt u kennismaken met het bedrijvige havengebied en het Noordzeekanaal.