IJmuiden  -  (Forteiland)  -  Velsen-Noord
&
Velsen-Noord  -  (Forteiland)  -  IJmuiden

Plattegrond en adressen

Op deze pagina vindt u informatie over de vertrekpunten van de veerboot in IJmuiden en Velsen-Noord en de route die gevaren wordt. Elke eerste zondag van de maand wordt tevens halverwege aangelegd op het Forteiland. Ideaal dus om dit indrukwekkende fort eens van dichtbij te bekijken!

Adressen watertaxi-haltes

IJmuiden - "Sluisplein" (kop van de haven): Sluisplein 78, 1975 AG IJmuiden
IJmuiden - "Zeesluis": Noordersluisweg 1, 1975 AM  IJmuiden
Velsen-Noord - "Noordpier": Reyndersweg 4, 1951 LA Velsen-Noord

Kaart watertaxi-vaarroute

De watertaxi vaart de routes die met de blauwe stippellijnen is aangegeven. Klik op de kaart om in een apart venster een grote versie te openen in PDF-formaat.

Kaart van de vaarroute van Watertaxi IJmuiden

Watertaxi IJmuiden


Watertaxi IJmuiden is een veerdienst voor personen en fietsen tussen IJmuiden en Velsen-Noord. Elke eerste zondag van de maand is er een tussenstop op het Forteiland. Wij varen vier keer per dag, dagelijks van april t/m september. Aan boord is plaats voor 100 personen, of 50 personen en 50 fietsen. Ook rolstoelers zijn van harte welkom.

IJmuidense Rondvaart Maatschappij

Watertaxi IJmuiden is een service van de IJmuidense Rondvaart Maatschappij, voor al uw rondvaarten, excursies, bootfeesten en bijeenkomsten (incl. buffetten en catering). Vanaf onze zeewaardige rondvaartboot kunt u kennismaken met het bedrijvige havengebied en het Noordzeekanaal.