IJmuiden  -  (Forteiland)  -  Velsen-Noord
&
Velsen-Noord  -  (Forteiland)  -  IJmuiden

Reserveren van plaatsbewijzen

Vervoersbewijzen voor de watertaxi kunt u alleen telefonisch reserveren. De tickets dient u te betalen aan boord van de boot. Reserveren is altijd aan te raden, zeker als u met meerdere personen en/of fietsen reist.

De beschikbaarheid van plaatsen is afhankelijk van het passagiersaanbod op de door u gewenste overtocht. U kunt tot maximaal 1 uur voor vertrek tickets reserveren, door te bellen naar ons kantoor of naar het mobiele nummer op de boot. Het vervoer vindt plaats conform de Algemene Voorwaarden van de IJmuidense Rondvaart Maatschappij.

Contactgegevens

IJmuidense Rondvaart Maatschappij
Postbus 37, 1970 AA IJmuiden
Telefoon kantoor: 0255 - 511 676
Telefoon boot: 06 - 51 59 89 17

Watertaxi IJmuiden


Watertaxi IJmuiden is een veerdienst voor personen en fietsen tussen IJmuiden en Velsen-Noord. Elke eerste zondag van de maand is er een tussenstop op het Forteiland. Wij varen vier keer per dag, dagelijks van april t/m september. Aan boord is plaats voor 100 personen, of 50 personen en 50 fietsen. Ook rolstoelers zijn van harte welkom.

IJmuidense Rondvaart Maatschappij

Watertaxi IJmuiden is een service van de IJmuidense Rondvaart Maatschappij, voor al uw rondvaarten, excursies, bootfeesten en bijeenkomsten (incl. buffetten en catering). Vanaf onze zeewaardige rondvaartboot kunt u kennismaken met het bedrijvige havengebied en het Noordzeekanaal.