IJmuiden  -  (Forteiland)  -  Velsen-Noord
&
Velsen-Noord  -  (Forteiland)  -  IJmuiden

Vaarschema Watertaxi IJmuiden

De Watertaxi IJmuiden verzorgt van april t/m september een geregelde taxivaardienst in de regio IJmuiden en Velsen-Noord, met elke eerste zondag van de maand een tussenstop op het Forteiland. Bekijk de plattegrond voor de adressen en locaties!

De vertrektijden worden door de dienstdoende kapitein bij benadering vastgesteld i.v.m. overig scheepvaartverkeer, weersomstandigheden en eventuele calamiteiten. Buiten de reguliere afvaarten is groepsvervoer het gehele jaar mogelijk.

Let op: telefonisch reserveren kan tot uiterlijk 1 uur voor vertrek en de kaartverkoop geschiedt alléén op de boot. Geplande afwijkingen van het reguliere vaarschema worden bekend gemaakt op de nieuwspagina.

Van IJmuiden Sluisplein naar Velsen-Noord Noordpier v.v.

IJmuiden Sluisplein > Velsen Velsen > IJmuiden Sluisplein
10.15 uur 10.25 uur
13.35 uur 13.45 uur
15.55 uur 16.05 uur
17.55 uur 18.05 uur

Van IJmuiden Sluisplein naar IJmuiden Zeesluis v.v.

IJmuiden Sluisplein > Zeesluis  IJmuiden Zeesluis > Sluisplein
09.45 uur 10.00 uur
13.05 uur 13.20 uur
15.25 uur 15.40 uur
17.25 uur 17.40 uur

Tarieven watertaxi

Kinderen vanaf 7 jaar en volwassenen: € 4,- pp of € 6,50 (inclusief recht van retour)
Kinderen tot 6 jaar: gratis (m.u.v. groepen groter dan 4 personen)
Toeslag per fiets: € 1,-

Watertaxi IJmuiden


Watertaxi IJmuiden is een veerdienst voor personen en fietsen tussen IJmuiden en Velsen-Noord. Elke eerste zondag van de maand is er een tussenstop op het Forteiland. Wij varen vier keer per dag, dagelijks van april t/m september. Aan boord is plaats voor 100 personen, of 50 personen en 50 fietsen. Ook rolstoelers zijn van harte welkom.

IJmuidense Rondvaart Maatschappij

Watertaxi IJmuiden is een service van de IJmuidense Rondvaart Maatschappij, voor al uw rondvaarten, excursies, bootfeesten en bijeenkomsten (incl. buffetten en catering). Vanaf onze zeewaardige rondvaartboot kunt u kennismaken met het bedrijvige havengebied en het Noordzeekanaal.