Over ons

Watertaxi IJmuiden en IJmuidense Rondvaart Maatschappij

Op deze pagina vindt u korte informatie over ons bedrijf en onze diensten. Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op!

IJmuidense Rondvaart Maatschappij

Watertaxi IJmuiden is een dienst van de IJmuidense Rondvaart Maatschappij.

IJmuidense Rondvaart Maatschappij BV
Postbus 37, 1970 AA IJmuiden
Trawlerkade 94, 1976 CC IJmuiden

Tel. kantoor: 0255 – 511 676
Tel. boot: 06 – 51 59 89 17
info@ijmuidenserondvaart.nl

KvK: 34096933
IBAN: ABCD NL12 1234 1234567

De taxiboot

U komt aan boord van het passagiersschip de “Koningin Emma”. Met een lengte van 27 meter en motorvermogen van 600 pk haalt onze boot een gemiddelde snelheid van 11 knopen.

De boot is geschikt voor maximaal 100 passagiers en wordt tevens ingezet voor diverse vaartochten en bootfeesten via de IJmuidense Rondvaart Maatschappij.

Het schip is voorzien van verplaatsbare tafels en stoelen, een gezellige scheepsbar, verwarming, een ruim zonnedek en facilitaire voorzieningen. Minder-validen zijn van harte welkom aan boord.

De ticketshop

In onze ticketshop kunt u kaartjes kopen voor ons vaste aanbod. De shop maakt gebruik van de diensten van de payment service provider Mollie voor de afhandeling van uw bestellingen. U kunt de tickets betalen via iDEAL, Bancontact, Sofort en overboeking.

Direct na de betaling ontvangt u de reserveringsbevestiging via het door u opgegeven e-mailadres. Druk deze mail af op uw printer en neem deze mee om toegang te krijgen tot het schip.

Heeft u geen printer? Zorg dan dat u de mail kunt laten zien via uw mobiele telefoon, of noteer uw reserveringsnummer.

Malcare WordPress Security